O našem blogu

Přečtěte si, proč tento blog píšeme. Najdete zde také informace pro přispěvovatele.

Více informací

Jsme certifikovaným partnerem Schneider Electric

Máme radost, že se firma Enerfis stala certifikovaným partnerem společnosti Schneider Electric v oblasti systémů BMS.

Vize tohoto partnerství

Díky růstu poptávky po vysoce výkonných a energeticky efektivních budovách, chceme společně vyvíjet inteligentní a zdravé budovy s využitím Internetu věcí (IoT).

  • Digitalizace budov a to především shromažďování a strukturování dat z mnoha zdrojů, interpretace dat pomocí umělé inteligence a jiných analytických nástrojů
  • Spotřeba energií se zaměřením na energetickou účinnost, efektivitu a spolehlivost

Výhody pro naše zákazníky

Důvěra

Jako na partnera Schneider Electric se na nás můžete plně spolehnout. Pod záštitou takového giganta fungujeme efektivně, rychle a spolehlivě. Pro naše zákazníky to tedy znamená snížení rizika a nákladů na minimum.

Know-how

Součástí partnerství je i důkladné proškolení. V oblasti automatizace budov a energetického managementu jsme se tedy posunuli na úroveň certifikovaného experta, který je schopen poskytnout špičkové řešení, služby a technologie.

Nejnovější technologie

Naši zákazníci mohou využít špičkové portfolio technologií našeho partnera. Díky partnerství máme přístup k inovativním řešením a k nejžhavějším novinkám na trhu.

Efektivita budov

Enerfis se nezaměřuje pouze na energetický management jako takový, ale klade důraz na efektivní využívání energií, snížení nákladů na údržbu a tím zvyšování efektivity budov. Naše systémy měření a regulace jsou toho jasným důkazem.

Řešení od společnosti Schneider Electric tak dále rozšiřují pestrou paletu funkcí a hardwaru, kterou lze do naší aplikace pro efektivní správu budov a využití energií Enectiva integrovat.

Zaujala Vás možnost spolupráce s firmou Enerfis? Máte připomínku nebo dotaz? Neváhejte nás kontaktovat na eva.svobodova@enerfis.cz